LetselschadeSlachtoffer.nl

LetselschadeSlachtoffer.nl

Wat u moet weten om letselschade te claimen bij een bedrijfsongeval

In de meeste gevallen is uw werkgever aansprakelijk voor het bedrijfsongeval met letselschade als gevolg. Uw werkgever heeft namelijk de verantwoordelijkheid om een veilige werkplek te creëren. Lees op deze pagina meer over letselschade bedrijfsongeval.

Wanneer u het slachtoffer bent van een bedrijfsongeval heeft u in veel gevallen te maken met letselschade. U krijgt te maken met allerlei kosten voor herstel en wellicht ook inkomensverlies.

Wij begrijpen uw situatie en onze specialisten kunnen u op de juiste wijze helpen. Natuurlijk wordt alles in overleg met u gedaan. Zodat de jurist er alles aan kan doen om de relatie met uw werkgever niet te schaden.

Letselschade bedrijfsongeval: wat feiten

 • Nederland telt op dit moment ruim 6.5 miljoen werkende mensen bij ongeveer 500.000 bedrijven.
 • Op jaarbasis zijn er 230.000 mensen slachtoffer van een bedrijfsongeval.
 • Dit komt neer op gemiddeld 630 slachtoffers per dag.

Op het moment dat er een ernstig bedrijfsongeval plaatsvindt moet een werkgever dit melden bij de inspectie SZW. Zij doen onderzoek op welke manier het bedrijfsongeval heeft plaats gevonden en of het desbetreffende bedrijf bepaalde wetten heeft overtreden. Een melding bij de Arbeidsinspectie is noodzakelijk wanneer er sprake is van een ziekenhuisopname, overlijden of blijvend letsel. Doet de werkgever geen melding in deze gevallen, dan kan dit hem worden aangerekend en zal hij een boete opgelegd krijgen.

Hoe ontstaat een bedrijfsongeval?

Bedrijfsongevallen ontstaan door verschillende omstandigheden. Zo kan er gedacht worden aan:

 • Geen veilige werksituatie
 • Hoge werkdruk
 • Geen duidelijke instructies
 • Ongeschikt werkmateriaal
 • Verkeersongeval tijdens werktijd
 • Geen beschermende bedrijfskleding

Bovenstaande situaties zijn een aantal voorbeelden van hoe bedrijfsongevallen kunnen ontstaan. Natuurlijk kunnen bedrijfsongevallen ook op andere manieren ontstaan.

Schakel altijd de juiste specialist in om letselschade vergoed te krijgen

De ervaring leert dat men veel moeite heeft met het aansprakelijk stellen van de werkgever. Een goede specialist kan in deze zaak het succes op een letselschadevergoeding verhogen.

Onze letselschadespecialisten hebben in het verleden al veel slachtoffers van bedrijfsongevallen met letselschade tot gevolg geholpen. Op het moment dat er een schadeclaim moet worden ingediend dan mag een goede specialist niet ontbreken.

Wij kunnen u gratis helpen bij letselschade als gevolg van een bedrijfsongeval

Wij zijn een letselschadekantoor met ruim 15 jaar ervaring, waar ruim dertig juristen werkzaam zijn door heel Nederland. Wij vinden het belangrijk om u de juiste hulp te bieden waar u recht op heeft. Onze specialisten werken gratis, zorgvuldig en efficiënt.

Daarnaast zijn er nog een aantal redenen om samen te werken met de juiste specialist.

 • De juiste specialist kan sneller werken waardoor u eerder de schadevergoeding krijgt.
 • De juiste specialist werkt altijd kosteloos voor u.
 • Alleen de juiste specialist zorgt voor een volledige schadevergoeding.

Samen kunnen we snel voor een schadevergoeding zorgen

Een bedrijfsongeval kan ernstige gevolgen hebben voor u. Wij vinden dat u recht heeft op de beste hulp. Wij staan voor u klaar. Daarom zullen we snel handelen en op korte termijn ervoor zorgen dat u de juiste letselschade specialist krijgt toegewezen.

Neem vandaag nog contact met ons op en wij zorgen dat u een maximale schadevergoeding krijgt door kosteloos de juiste letselschade specialist in te schakelen.

Diensten

Wat doen wij en voor wie doen wij dat? Voor slachtoffers van letselschade en voor letselschadeprofessionals die behoefte hebben aan objectieve informatie over letselschade.

Kennis

LetselschadeSlachtoffer.nl biedt met haar website de laatste stand van zaken op het gebied van Jurisprudentie en legt via Wikipedia de termen uit die bij letselschade worden gebruikt.

Hulp

Heeft u zelf een ongeval met letsel meegemaakt en wenst u professionele en kosteloze hulp van ervaren letselschadejuristen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze site.