LetselschadeSlachtoffer.nl

LetselschadeSlachtoffer.nl

Wat is de Smartengeldgids en hoe werkt deze gids?

Als u na een ongeval psychische of emotionele schade heeft als gevolg van het ongeval, dan heeft u waarschijnlijk recht op een schadevergoeding. Deze schadevergoeding wordt ook wel smartengeld genoemd.

Het is niet eenvoudig om een prijskaartje te hangen aan emotionele schade. U heeft pijn en verdriet, maar wat betekent dit uitgedrukt in geld?

Daarom is de Smartengeldgids in het leven geroepen. In deze gids staan bedragen die zijn uitgekeerd als smartengeld in het verleden. Rechters gebruiken namelijk andere rechtszaken om een beslissing te nemen over uw zaak, over de hoogte van uw smartengeld.

Hoe wordt de hoogte van het smartengeld bepaald?

Bedragen die uitgekeerd worden voor smartengeld lopen enorm uiteen in de Smartengeldgids, van honderden tot duizenden euro’s. In Nederland worden echter geen astronomische bedragen uitgekeerd, zoals dit bijvoorbeeld het geval is in Amerika. In Nederland wordt er namelijk smartengeld betaald naast de overig schade.

De hoogte van het smartengeld wordt onder andere bepaald door:

  • Hoe erg het letsel is;
  • Of het letsel blijvend is en of het in de toekomst erger zou kunnen worden;
  • Littekens of beperkingen en de invloed hiervan op de persoon;
  • De leeftijd en geslacht van de betreffende persoon.

De Smartengeldgids wordt uitgegeven door de ANWB en wordt voornamelijk gebruikt door professionals zoals juristen. Als u smartengeld wilt gaan claimen dan kunt u ook het beste een gespecialiseerde jurist in de hand nemen. Dan weet u zeker dat u krijgt waar u recht op heeft.

Neem vandaag nog contact met ons op om aan een goede letselschadejurist te worden gekoppeld.

Wat belangrijk is om te weten is dat het daadwerkelijk indienen van een claim het beste door een gespecialiseerde jurist kan gebeuren. Het maakt namelijk een groot verschil voor welke jurist u kiest. Alleen met de juiste jurist kunt u de maximale schadevergoeding krijgen.

Ook al is er de Smartengeldgids, het bepalen van de uiteindelijke ‘juiste’ vergoeding is erg moeilijk. Er moet namelijk een schadevergoeding worden gegeven voor uw pijn. Kies daarom altijd voor een expert. Hoe? Dit regelen wij voor u.

Wij helpen u gratis bij het vinden van de juiste expert

Wij zijn een onafhankelijk letselschade kantoor dat hulp biedt aan letselschadeslachtoffers. Ons doel is om ervoor te zorgen dat iedereen met letselschade de juiste expert krijgt toegewezen.

  • Neem contact met ons op. Wij regelen het voor u.
  • Geheel gespecialiseerd in letselschade.
  • Als onafhankelijk bureau brengen wij geen kosten in rekening.

Samen kunnen we snel een claim indienen

Letselschade wilt u zo snel mogelijk achter u laten. Dat begrijpen wij. Daarom zullen we snel handelen en op korte termijn ervoor zorgen dat u de juiste expert krijgt toegewezen.

Neem vandaag nog contact met ons op en wij zorgen dat u een maximale schadevergoeding krijgt door kosteloos de juiste expert in te schakelen.

Diensten

Wat doen wij en voor wie doen wij dat? Voor slachtoffers van letselschade en voor letselschadeprofessionals die behoefte hebben aan objectieve informatie over letselschade.

Kennis

LetselschadeSlachtoffer.nl biedt met haar website de laatste stand van zaken op het gebied van Jurisprudentie en legt via Wikipedia de termen uit die bij letselschade worden gebruikt.

Hulp

Heeft u zelf een ongeval met letsel meegemaakt en wenst u professionele en kosteloze hulp van ervaren letselschadejuristen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze site.