LetselschadeSlachtoffer.nl

LetselschadeSlachtoffer.nl

Welke vergoeding wordt er uitgekeerd bij letselschade?

Elk ongeval is anders. Elke zaak is anders. Het is daarom heel lastig om te zeggen hoe hoog uw uitkering precies gaat zijn bij letselschade.

Er zijn veel factoren die bepalen wat uw uitkering gaat zijn. Enkele van deze factoren zijn:

 • Immateriële schade: smartengeld
 • Verlies van zelfwerkzaamheid
 • Verlies van arbeidsvermorgen
 • Pensioenschade
 • Extra kosten hulp/transport/etc.
 • Medische kosten, eigen risico
 • Reiskosten naar ziekenhuizen, fysiotherapeut, etc

Welke soorten uitkeringen zijn er?

Een belangrijk onderscheid dat gemaakt wordt qua schadevergoeding is een vergoeding voor materiële schade en een vergoeding voor immateriële schade. De eerste soort schade is direct in een bedrag uit te drukken, zoals verlies van inkomen en ziekenhuiskosten. Deze schade kunt u het beste laten berekenen door een ervaren letselschadejurist.

De tweede soort schade – immateriële schade – is persoonlijke of emotionele schade. Dit wordt ook wel smartengeld genoemd. Hier vindt u enkele voorbeelden van smartengeld bedragen.

De uitkering voor de materiële schade is een optelsom van alle kosten die u heeft moeten maken en alle inkomsten die u misloopt. Deze kosten moeten ook worden doorberekend voor de toekomst.

De uitkering voor de immateriële schade wordt bepaald door uw zaak te vergelijken met andere soortgelijke zaken. Hierbij gaat het om hoeveel persoonlijk leed u heeft. Dit is natuurlijk lastig vast te stellen, maar over het algemeen zijn de bedragen die hiervoor in Nederland worden uitgekeerd aan de lage kant.

Alleen een letselschade jurist die op de hoogte is van de laatste Rechterlijke uitspraken, kan u helpen bij het claimen van een hoger smartengeld bedrag. Het is dus belangrijk om gebruik te maken van een goede jurist om de volledige uitkering te kunnen krijgen.

Schakel altijd de juiste expert in voor het verkrijgen van de uitkering

Niet iedere jurist zal u kunnen helpen. Er zijn namelijk tientallen soorten ongevallen en voor elk ongeval moet er een andere expert worden ingeschakeld om de volledige uitkering te kunnen krijgen. Het is dus belangrijk om niet de eerste de beste jurist in dienst te nemen.

Welke andere redenen zijn er om de juiste expert te kiezen:

 • De juiste expert kan efficiënter werken waardoor u eerder de schadevergoeding krijgt.
 • De juiste expert werkt altijd kosteloos voor u.
 • Alleen de juiste expert zorgt voor een volledige schadevergoeding.

Het is dus erg belangrijk dat u de juiste expert inschakelt, of het nu is bij een hondenbeet of bij whiplash. De juiste expert maakt het verschil.

Wij helpen u gratis bij het vinden van de juiste expert

Wij zijn een landelijk werkend letselschadekantoor waar ruim twintig juristen werken. Ons doel is om ervoor te zorgen dat iedereen met letselschade de juiste expert krijgt toegewezen.

 • Neem contact met ons op. Wij regelen het voor u.
 • Wij vinden direct de juiste expert voor u.
 • Onze juristen brengen u geen kosten in rekening.

Samen kunnen we snel uw letselschade uitkering regelen

U heeft recht op een schadevergoeding. Wij snappen uw situatie en we zullen direct hulp bieden.

Neem daarom vandaag nog contact met ons op en wij zorgen dat u een maximale schadevergoeding krijgt door kosteloos de juiste expert in te schakelen.

Diensten

Wat doen wij en voor wie doen wij dat? Voor slachtoffers van letselschade en voor letselschadeprofessionals die behoefte hebben aan objectieve informatie over letselschade.

Kennis

LetselschadeSlachtoffer.nl biedt met haar website de laatste stand van zaken op het gebied van Jurisprudentie en legt via Wikipedia de termen uit die bij letselschade worden gebruikt.

Hulp

Heeft u zelf een ongeval met letsel meegemaakt en wenst u professionele en kosteloze hulp van ervaren letselschadejuristen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze site.