LetselschadeSlachtoffer.nl

LetselschadeSlachtoffer.nl

Schadevergoeding bij whiplash: wat u moet weten

Als u slachtoffer bent geworden van een aanrijding en u heeft een whiplash opgelopen, dan heeft u recht op een schadevergoeding.

Bij een whiplash schadevergoeding is het belangrijk om alles in kaart te hebben gebracht. Dit betekent dat de hele medische gang van zaken moet worden vastgelegd in uw medisch dossier. Onze juristen kunnen voor u het medisch dossier opvragen en voorleggen aan een medisch adviseur. Geheel kosteloos, uiteraard.

Maar ook het politierapport is erg belangrijk. Bij het beoordelen van de schadevergoeding wordt veelal het politierapport gebruikt ter ondersteuning van de claim. Wij kunnen dit politierapport voor u opvragen.

Twee soorten schadevergoeding bij een whiplash

Bij een whiplash is er sowieso sprake van fysieke schade die vergoed moet worden. Zoals medische kosten en hulp in het huishouden. Daarnaast kan er ook een vergoeding worden geëist voor emotionele schade. Dit wordt ook wel smartengeld genoemd.

Het smartengeld bij whiplash vergoedt leed dat u heeft geleden, maar eventueel ook leed waar u in de toekomst nog mee te maken krijgt. Bijvoorbeeld omdat u chronische aandoeningen op heeft gelopen naar aanleiding van de whiplash.

Voor beide vormen kunt u een aparte schadevergoeding krijgen. Onze juristen berekenen zowel het smartengeld als de materiële schade voor u.

Hoe hoog is de schadevergoeding bij een whiplash?

De hoogte van de schadevergoeding hangt heel erg af van de ernst van de whiplash en de gevolgen voor u. Kunt u bijvoorbeeld nog wel alles zoals voorheen? En hoe lang duurt het voordat u weer genezen zult zijn? Een schadevergoeding bij een whiplash is heel persoonlijk.

Een schadevergoeding kan daarom uiteenlopen van enkele duizenden euro’s tot aan honderdduizend euro, als u bijvoorbeeld niet meer in staat bent om te werken.

TIP: Alle kosten die u moet maken als gevolg van het ongeval worden vergoed. Bewaar dus alle bonnen, rekeningen en houdt alle kosten bij.

Om een maximale schadevergoeding te krijgen bij een whiplash, is het van belang om de juiste letselschade specialist in te schakelen. Een specialist op dit gebied kan namelijk de beste inschatting voor u maken: wat is er mogelijk qua schadevergoeding? Deze jurist het hoogste bedrag voor u uit het vuur slepen.

Welke andere redenen zijn er om een specialist te kiezen:

  • De juiste specialist kan efficiënter werken waardoor u eerder de schadevergoeding krijgt.
  • De juiste specialist werkt altijd kosteloos voor u.
  • Alleen de juiste specialist zorgt voor een volledige schadevergoeding.

Het is dus erg belangrijk dat u de juiste specialist inschakelt. Of het nu is bij een hondenbeet of bij whiplash. De juiste specialist maakt het verschil.

Wij vinden de juiste specialist voor u

Wij zijn een onafhankelijk letselschadekantoor die hulp biedt aan mensen zoals u. Er zijn zat advocaten te vinden die uw zaak willen behandelen en er vervolgens alleen zélf aan willen verdienen. Wij zoeken een specialist die kosteloos voor ú werkt en de maximale vergoeding voor u kan regelen.

  • Neem contact met ons op. Wij regelen het voor u.
  • Wij koppelen u zo snel mogelijk aan de juiste specialist.
  • Als onafhankelijk kantoor brengen wij geen kosten in rekening.

Samen kunnen we snel uw schadevergoeding regelen

Een whiplash kan een grote impact hebben op uw leven. Wij snappen uw situatie en we zullen daarom direct hulp bieden.

Neem daarom vandaag nog contact met ons op en wij zorgen dat u een maximale schadevergoeding krijgt door kosteloos de juiste specialist in te schakelen.

Diensten

Wat doen wij en voor wie doen wij dat? Voor slachtoffers van letselschade en voor letselschadeprofessionals die behoefte hebben aan objectieve informatie over letselschade.

Kennis

LetselschadeSlachtoffer.nl biedt met haar website de laatste stand van zaken op het gebied van Jurisprudentie en legt via Wikipedia de termen uit die bij letselschade worden gebruikt.

Hulp

Heeft u zelf een ongeval met letsel meegemaakt en wenst u professionele en kosteloze hulp van ervaren letselschadejuristen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze site.