LetselschadeSlachtoffer.nl

LetselschadeSlachtoffer.nl

Hoe hoog is mijn letselschadevergoeding?

De hoogte van een letselschadevergoeding is erg afhankelijk van de ernst van de letselschade. In wezen is het een schadevergoeding voor de extra kosten die u heeft moeten maken of die u in de toekomst zal moeten maken. Daarnaast is het een vergoeding voor de inkomsten die u mist door het ongeval. Uiteindelijk zal de hoogte van de letselschadevergoeding worden bepaald door vele factoren, zoals:

 • Maakt u extra medische kosten, bijvoorbeeld eigen risico en medicijnen?
 • Kunt u nog (volledig) werken?
 • Maakt u reiskosten om naar de huisarts, ziekenhuis of fysiotherapeut te gaan?
 • Hoe lang heeft u zelf het huishouden niet kunnen doen?
 • Houdt u littekens of andere blijvende schade over aan het ongeval?
 • Heeft u uw hobby’s en sociale activiteiten uit moeten stellen?

Wilt u alvast berekenen wat de hoogte van uw letselschadevergoeding is? Doe hier de test en u weet het binnen 3 minuten!

Er zijn twee soorten schadevergoeding

We kunnen een onderscheid maken tussen materiële en immateriële schadevergoeding. De
eerste soort is een vergoeding voor de schade die direct in waarde is uit te drukken, zoals extra transport dat u heeft moeten bekostigen en de schade die u heeft geleden toen u niet meer kon werken.

Immateriële schade is schade die niet direct in een geldbedrag is uit te drukken zoals een trauma of andere psychische pijn omdat u bijvoorbeeld niet meer uw favoriete sport kunnen beoefenen. Immateriële wordt ook wel smartengeld genoemd. Dit is een bedrag voor de gederfde levensvreugde door het ongeval.

Om een volledig plaatje te krijgen van de (letsel)schade die u vergoedt kunt krijgen dient u een expert in te schakelen. Alleen een gespecialiseerde letselschadejurist kan voor u een maximale vergoeding claimen. Neem vandaag nog contact met ons op en wij gaan direct voor u aan de slag. Kosteloos!

Schakel altijd de juiste expert in voor het verkrijgen van een letselschadevergoeding

We hebben de afgelopen jaren veel personen geholpen met het vinden van de juiste expert. In het geval van letselschade geldt ook dat het enorm belangrijk is om een juiste expert te vinden. Door middel van de juiste expert kan de maximale vergoeding verkregen worden.

Welke andere redenen zijn er om de juiste expert te kiezen:

 • Onze experts werken op een efficiënte manier waardoor u eerder schadevergoeding krijgt
 • De juiste expert werkt altijd kosteloos voor u.
 • De juiste expert op de juiste zaak. Dit zorgt voor een volledige schadevergoeding.

Het is dus erg belangrijk dat u de juiste expert inschakelt of het nu is bij hondenbijt of bij een whiplash. De juiste expert maakt het verschil.

Wij regelen gratis de juiste expert voor u

Het is ons doel om door middel van ons onafhankelijke platform de juiste hulp te bieden aan mensen zoals u. Wij vinden het belangrijk dat iedereen die te maken krijgt met letselschade de juiste expert krijgt toegewezen. Alleen op deze manier kan een succesvolle schadevergoeding geregeld worden. Daarnaast werken onze experts geheel kosteloos!

 • Neem contact met ons op. Wij regelen het voor u.
 • Wij proberen zo snel mogelijk de juiste expert voor u te vinden.
 • Als onafhankelijk platform brengen wij geen kosten in rekening.

Op de juiste wijze uw schadevergoeding regelen

U heeft te maken met letselschade en daarmee heeft u recht op een schadevergoeding. Wij snappen uw situatie en we zullen direct hulp bieden.

Neem daarom vandaag nog contact met ons op en wij zorgen dat u een maximale schadevergoeding krijgt door kosteloos de juiste expert in te schakelen.

Diensten

Wat doen wij en voor wie doen wij dat? Voor slachtoffers van letselschade en voor letselschadeprofessionals die behoefte hebben aan objectieve informatie over letselschade.

Kennis

LetselschadeSlachtoffer.nl biedt met haar website de laatste stand van zaken op het gebied van Jurisprudentie en legt via Wikipedia de termen uit die bij letselschade worden gebruikt.

Hulp

Heeft u zelf een ongeval met letsel meegemaakt en wenst u professionele en kosteloze hulp van ervaren letselschadejuristen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze site.