LetselschadeSlachtoffer.nl

LetselschadeSlachtoffer.nl

Ongeval paard? Dan heeft u recht op een schadevergoeding

Wanneer u een ongeval heeft gehad met een paard kan dit behoorlijke gevolgen hebben op uw leven. Wat houdt een ongeval met een paard in?

 • Val van een paard
 • Een trap van een paard
 • Bijtincident door paard
 • Op de voet gestaan door een paard

Heeft u hierdoor letsel opgelopen, dan heeft u recht op schadevergoeding, want u heeft te maken met letselschade door een paardongeval. Schakel altijd de juiste expert in voor het verkrijgen van de schadevergoeding.

In het verleden hebben wij al veel mensen geholpen met het vinden van de juiste letselschade-jurist. In het geval van een ongeluk met een paard geldt ook dat de juiste jurist ervoor kan zorgen dat u de maximale schadevergoeding ontvangt.

Daarnaast zijn er nog een aantal andere redenen waarom u voor één van onze experts kiest:

 • De juiste expert werkt geheel gratis voor u!
 • U ontvangt de maximale schadevergoeding met de juiste expert
 • Doordat wij efficiënt kunnen werken ontvangt u de schadevergoeding eerder

Door middel van jarenlange ervaring weten wij dat de juiste letselschadejurist het verschil maakt. Of het nu gaat om een ongeluk met een paard of andere letselschade, onze juristen maken het verschil.

Hoe vindt u de juiste expert voor een maximale schadevergoeding?

Doordat wij een letselschade kantoor zijn met ruim 15 jaar ervaring en 30 letselschadejuristen, kunnen wij de juiste hulp bieden aan mensen zoals u. Wij vinden dat iedereen recht heeft op de juiste expert zodra er sprake is van letselschade.

 • Neem vrijblijvend contact met ons op.
 • Wij schakelen de juiste expert voor u in.
 • We  brengen geen kosten in rekening.

Wat moet u doen bij ongeval paard?

Een ongeval met een paard is een vervelende gebeurtenis. Wat moet u doen na een paardongeval?

 • Noteer namen van getuigen
 • Maak foto’s van de situatie ter plekke
 • Ga zo snel mogelijk naar een arts
 • Zoek een goede letselschadejurist

U ondervindt letselschade en wellicht zelfs emotionele schade als gevolg van het ongeval. Dit noemen wij smartengeld. Wij adviseren altijd om direct langs u huisarts te gaan. Natuurlijk om uw gezondheid te laten checken, maar ook om naderhand aan te tonen dat u van het paard bent gevallen en daardoor letselschade hebt opgelopen. En niet bijvoorbeeld door een val van de trap.

De bezitter van het paard is verantwoordelijk voor de schade die het paard aanricht. Dit betekent dat u de bezitter van het paard aansprakelijk moet stellen. Deze persoon is in de meeste gevallen verzekerd voor eventuele schade die het paard heeft aangebracht aan derden. Onze juristen kunnen voor u de aansprakelijkheidsbrief versturen, zodat de juiste aansprakelijkheidsgrond wordt gebruikt.

Wanneer u van het paard van een ander bent gevallen, zult u in de meeste gevallen een deel van uw eigen schade dienen te dragen. Omdat de rechtspraak heeft uitgemaakt dat u zelf het risico heeft genomen om op een (in sommige gevallen onberekenbaar) paard te gaan rijden. Onze juristen kunnen deze discussie voor u voeren.

Samen regelen wij uw schadevergoeding!

U heeft een ongeval gehad met een paard en het is duidelijk dat u recht heeft op een schadevergoeding. Deze situatie is vervelend en wij zullen daarom direct hulp bieden.

Neem vandaag nog contact met ons op zodat u een maximale schadevergoeding krijgt door kosteloze inschakeling van één van onze experts.

Diensten

Wat doen wij en voor wie doen wij dat? Voor slachtoffers van letselschade en voor letselschadeprofessionals die behoefte hebben aan objectieve informatie over letselschade.

Kennis

LetselschadeSlachtoffer.nl biedt met haar website de laatste stand van zaken op het gebied van Jurisprudentie en legt via Wikipedia de termen uit die bij letselschade worden gebruikt.

Hulp

Heeft u zelf een ongeval met letsel meegemaakt en wenst u professionele en kosteloze hulp van ervaren letselschadejuristen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze site.