LetselschadeSlachtoffer.nl

LetselschadeSlachtoffer.nl

Schade claimen na een ongeluk: wat u moet weten

Als u slachtoffer bent van een ongeluk dan heeft u mogelijk recht op een schadevergoeding. U loopt immers inkomen mis en u heeft kosten moeten maken. Desondanks is het niet altijd even duidelijk hoe u precies een schadevergoeding aan kunt vragen.

Het belangrijkste dat u moet doen na een ongeluk, is natuurlijk naar de dokter of huisarts gaan. Maar vervolgens moet u ook zo snel mogelijk in kaart brengen welke kosten u allemaal moet maken.

En het is heel belangrijk om de tegenpartij direct aansprakelijk te stellen. Zodoende loopt uw zaak niet te lang door en voorkomt u dat u veel tussentijdse kosten (met alle risico’s van dien) moet maken. Wij kunnen voor u de tegenpartij aansprakelijk stellen. Zodat u zich kunt richten op uw herstel.

Verschillende soorten schadevergoeding na een ongeluk

In Nederland onderscheiden we materiële en immateriële schade. Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar dat is het niet. Materiële schade is schade die direct in geld is uit te drukken zoals een ziekenhuisbezoek, inkomen dat u mist of hulp in huis die u in moet schakelen.

Immateriële schade is persoonlijke of emotionele schade, dat noemen we smartengeld. Hiervoor moet u speciaal smartengeld aanvragen. De bedragen die hier in Nederland voor worden uitgekeerd zijn echter erg beperkt. In Nederland krijgt u voornamelijk de materiële schade uitgekeerd. Toch kunnen onze juristen u helpen met een zo hoog mogelijk bedrag aan smartengeld claimen.

Stel de ‘tegenpartij’ zo snel mogelijk aansprakelijk voor schadevergoeding ongeluk

Het is heel lastig om te zeggen wat uw schadevergoeding gaat zijn. Er zijn namelijk heel veel kostenposten die u misschien over het hoofd ziet. Daarom is het verstandig om eerst met een gespecialiseerde jurist om tafel te gaan. Neem contact met ons op en wij verwijzen u door naar een gratis letselschade jurist. Om de wederpartij aansprakelijk te stellen, uw onkosten te inventariseren en een maximale schadevergoeding voor u te krijgen.

Het aansprakelijk stellen zelf zal ook door een jurist moeten gebeuren. Het is belangrijk dat u meteen een gekwalificeerde jurist in dienst neemt die kosteloos voor u zal werken.

Volgens de Nederlandse wet worden kosten voor een jurist vergoed door de verzekeraar.

Waar vindt u een gekwalificeerde jurist die gratis voor u werkt?

Daar zorgen wij voor. Wij zijn een onafhankelijk letselschadekantoor dat slachtoffers van een ongeluk helpt bij het vinden van een goede jurist. Geen gedoe met zoeken. Wij komen op voor slachtoffers zoals u.

Welke andere redenen zijn er om een goede jurist te kiezen bij een ongeluk:

  • Deze kan efficiënter werken waardoor u eerder de schadevergoeding krijgt.
  • Deze werkt altijd kosteloos voor u.
  • Deze zorgt voor een volledige schadevergoeding.

Het is dus erg belangrijk dat u een jurist inschakelt die echt voor u werkt, of het nu is bij een aanrijding of bij whiplash. De juiste jurist maakt het verschil.

Samen kunnen we snel een schadevergoeding bij een ongeluk regelen

Dit is misschien wel de zwaarste tijd uit uw leven. Een beetje hulp is dan ook welkom. Onze organisatie wil u deze hulp bieden.

Neem daarom vandaag nog contact met ons op en wij zorgen dat u een maximale schadevergoeding bij uw ongeluk krijgt door kosteloos een jurist in te schakelen.

Diensten

Wat doen wij en voor wie doen wij dat? Voor slachtoffers van letselschade en voor letselschadeprofessionals die behoefte hebben aan objectieve informatie over letselschade.

Kennis

LetselschadeSlachtoffer.nl biedt met haar website de laatste stand van zaken op het gebied van Jurisprudentie en legt via Wikipedia de termen uit die bij letselschade worden gebruikt.

Hulp

Heeft u zelf een ongeval met letsel meegemaakt en wenst u professionele en kosteloze hulp van ervaren letselschadejuristen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze site.