LetselschadeSlachtoffer.nl

LetselschadeSlachtoffer.nl

Heb ik recht op schadevergoeding bij een bedrijfsongeval?

Op het moment dat u als werknemer slachtoffer wordt van een bedrijfsongeval, heeft u recht op schadevergoeding bedrijfsongeval. In veel gevallen heeft u letsel opgelopen en dit wilt u vergoed zien.

Vaak zijn het erg vervelende situaties, waarbij veel op u af komt. Zo moet u geholpen worden aan uw verwondingen, maakt u extra kosten voor het ziekenhuis en moet u uw werkgever aansprakelijk stellen. Kortom: allerlei belangrijke zaken die goed geregeld moeten worden.

Wanneer is de werkgever aansprakelijk?

Een werkgever heeft een grote verantwoordelijkheid als het gaat om een veilige werkplek. Van een goede werkgever mag verwacht worden dat hij uitleg geeft hoe materialen of machines op een veilige manier kunnen worden gebruikt. Dit wordt ook wel zorgplicht genoemd. Ook moet hij duidelijke instructies geven en moet hij er gedegen op toezien dat deze instructies daadwerkelijk worden nageleefd. Doet hij dat niet dan is hij aansprakelijk wanneer de werkgever als gevolg hiervan een arbeidsongeval overkomt. Hij moet dan de schade betalen die de werknemer lijdt.

De zorgplicht van de werkgever reikt erg ver. In principe is de werkgever aansprakelijk als één van zijn werknemers een werkongeval heeft gehad. Het is aan de werkgever om aan te tonen dat hij alles heeft gedaan om aan zijn zorgplicht te voldoen.

Hoe krijg ik mijn schade vergoed?

Op het moment dat u schade wilt verhalen als gevolg van een bedrijfsongeval dient u uw werkgever aansprakelijk te stellen.

In een situatie als een bedrijfsongeval adviseren wij sterk om contact op te nemen met onze letselschadespecialisten. Zij kunnen voor u de juiste schadeclaim indienen bij de verzekeraar van uw werkgever.

Daarnaast is het zo dat onze letselschadespecialisten niet alleen de schadeclaim regelen maar samen met u ook de andere kosten inventariseren zodat de totale omvang van u schade goed kan worden vastgesteld.

Door onze ervaring weten wij dat de juiste letselschade specialist het verschil maakt!

Wij helpen u gratis bij het vinden van de juiste letselschade specialist

Wij zijn een landelijk werkend letselschadekantoor dat hulp biedt aan letselschadeslachtoffers. Ons doel is om ervoor te zorgen dat iedereen met letselschade de juiste specialist krijgt toegewezen.

  • Neem contact met ons op. Wij regelen het voor u.
  • Wij proberen zo snel mogelijk de juiste specialist voor u te vinden.
  • Geen kosten voor u, dat krijgt u zwart op wit.

Letselschade  als gevolg van een bedrijfsongeval wilt u zo snel mogelijk achter u laten. Dat begrijpen wij. Daarom zullen we snel handelen en op korte termijn ervoor zorgen dat u de juiste specialist krijgt toegewezen.

Neem vandaag nog contact met ons op en wij zorgen dat u een maximale schadevergoeding krijgt door kosteloos de juiste specialist in te schakelen.

Samen kunnen we snel een schadevergoeding bedrijfsongeval regelen

Een (ernstig) bedrijfsongeval is een ingrijpende gebeurtenis. Wij vinden het belangrijk om snel de juiste hulp aan te bieden waar u recht op heeft. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen.

Neem  contact met ons op en wij zorgen ervoor dat u een maximale schadevergoeding krijgt door gratis de juiste letselschade specialist in te schakelen.

Diensten

Wat doen wij en voor wie doen wij dat? Voor slachtoffers van letselschade en voor letselschadeprofessionals die behoefte hebben aan objectieve informatie over letselschade.

Kennis

LetselschadeSlachtoffer.nl biedt met haar website de laatste stand van zaken op het gebied van Jurisprudentie en legt via Wikipedia de termen uit die bij letselschade worden gebruikt.

Hulp

Heeft u zelf een ongeval met letsel meegemaakt en wenst u professionele en kosteloze hulp van ervaren letselschadejuristen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze site.