LetselschadeSlachtoffer.nl

LetselschadeSlachtoffer.nl

Een schadevergoeding bij ongeval: letselschade claimen

Op het moment dat u letselschade heeft opgelopen wilt u dit via een schadeclaim vorderen bij uw tegenpartij. De letselschadeclaim is een compensatie voor gemaakte kosten door bijvoorbeeld een hondenbeet, bedrijfsongeval of een verkeersongeval.

Ieder schadegeval is anders en dat betekent dat het lastig is om aan te geven hoe hoog uw schadevergoeding precies zal zijn. Wij hebben een aantal stappen op een rijtje gezet hoe u op een succesvolle manier uw letselschade kunt claimen.

Aansprakelijk stellen van de tegenpartij

Om succesvol schade te kunnen claimen moet de tegenpartij aansprakelijk worden gesteld.

 • Wij kunnen u hier op een professionele en snelle wijze mee helpen.
 • Wij horen van u het verhaal aan hoe de schade heeft plaatsgevonden.
 • Daarna stellen wij een brief op voor de tegenpartij waarin wij hen aansprakelijk stellen voor het ongeval.
 • In deze brief worden de juiste rechtsgronden opgenomen volgens het Nederlandse recht.

Onze specialisten werken in vertrouwen met u samen en weten wat er allemaal bij komt kijken om dit op een goede manier af te handelen.

Eis een voorschot op uw geleden schade

U maakt een hoop kosten in het geval van letselschade. Om te voorkomen dat u in financiële problemen raakt is het belangrijk om een voorschot te eisen bij de tegenpartij.

In de meeste gevallen is de tegenpartij bereid om een voorschot te betalen voordat er een definitieve berekening is gemaakt van alle schade. U lijdt immers al direct na het ongeval schade. U heeft dan geen zin te wachten totdat het gehele letselschadetraject is afgewikkeld.

Inventariseer uw letselschadevergoeding

Om een goed beeld te krijgen van uw letselschade dient u dit te inventariseren. Ons team van specialisten kan u hier gratis mee helpen. Specialistische begeleiding voor het inventariseren van schade en het indienen van een schadeclaim is erg belangrijk.

Onze specialisten weten precies hoe het zit als het gaat om letselschade verhalen. Zij hebben dagelijks te maken met allerlei regels en wetgeving en kunnen u daarom op de juiste manier helpen om een hogere schadevergoeding te eisen als u recht heeft op een schadevergoeding.

Welke schade kunt u claimen?

 • Hulp in de huishouding (ook als die gratis is gegeven door familie of vrienden)
 • Hulp voor degene die in uw plaats de boodschappen doet
 • Een vergoeding voor de extra reiskosten die u maakt
 • Uw eigen bijdrage voor de ziektekostenverzekering
 • Verlies aan inkomsten als u (tijdelijk) arbeidsongeschikt bent geworden etc.

Schadevergoeding claimen

Op het moment dat alle letselschade op de juiste manier is geïnventariseerd, kan de letselschade vergoeding geëist worden bij de tegenpartij. Het is van groot belang om de schadeclaim op een goede manier te onderbouwen. Want de ervaring leert dat de tegenpartij niet altijd snel zal betalen. Daarom is deskundige, juridische hulp ook zo belangrijk.

Wij kunnen u hier op een snelle en correcte wijze mee helpen.

 • Onze specialisten weten alles als het gaat om het succesvol verhalen van schade.
 • Neem daarom zo snel mogelijk contact met ons op zodat wij u kunnen helpen met het claimen van uw letselschadevergoeding.

Samen kunnen we snel een claim indienen

Letselschade wilt u zo snel mogelijk achter u laten. Dat begrijpen wij. Daarom zullen we snel handelen en op korte termijn ervoor zorgen dat u de juiste specialist krijgt toegewezen.

Neem vandaag nog contact met ons op en wij zorgen dat u een maximale schadevergoeding krijgt door kosteloos de juiste specialist in te schakelen.

Diensten

Wat doen wij en voor wie doen wij dat? Voor slachtoffers van letselschade en voor letselschadeprofessionals die behoefte hebben aan objectieve informatie over letselschade.

Kennis

LetselschadeSlachtoffer.nl biedt met haar website de laatste stand van zaken op het gebied van Jurisprudentie en legt via Wikipedia de termen uit die bij letselschade worden gebruikt.

Hulp

Heeft u zelf een ongeval met letsel meegemaakt en wenst u professionele en kosteloze hulp van ervaren letselschadejuristen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze site.