LetselschadeSlachtoffer.nl

LetselschadeSlachtoffer.nl

Wat moet u weten als het gaat om smartengeld bij overlijden?

Wanneer een persoon door een ongeval direct komt te overlijden kan er geen smartengeld geclaimd worden. Smartengeld is namelijk een persoonlijk recht, volgens de wet. Smartengeld kan dus alleen bij leven worden geclaimd.

Als er een bepaalde tijd overheen gaat na het ongeval, dan is er wél een mogelijkheid tot het claimen van smartengeld. Dit wordt ook wel smartengeld bij overlijden genoemd.

Vaak dient er een hoop geregeld te worden als een naaste van u is overleden. U zit vaak nog middenin het proces van pijn en verdriet en toch krijgt u te maken met verschillende regels en wetgeving. Wij adviseren u sterk om toch een claim in te dienen voor smartengeld.

U heeft namelijk recht op een schadevergoeding voor het regelen van een begrafenis en wellicht heeft u te maken met financiële tekorten omdat de overleden persoon kostwinner was. Kortom u heeft recht op een vergoeding.

Hoogte van het smartengeld bij overlijden

Het is erg lastig om de hoogte van het smartengeld bij overlijden vast te stellen. Alleen een deskundige jurist kan de juiste wetgeving, informatie en jurisprudentie zoeken om de hoogte van het smartengeld te berekenen.

Bij het toekennen van smartengeld kijkt de tegenpartij (de verzekeraar) vaak naar vergelijkbare situaties waar andere rechters zich in het verleden over hebben uitgesproken. Dat is namelijk hoe rechters het smartengeld vaststellen, mocht een zaak bij een rechter terechtkomen.

Om succesvol een claim in te dienen voor smartengeld bij overlijden is het belangrijk om met de juiste specialist samen te werken. Alleen op deze manier krijgt u een maximale schadevergoeding.

Wij zoeken voor u de beste specialist

Wij vinden het belangrijk om passende hulp te bieden door middel van ons onafhankelijke letselschadekantoor. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat iedereen met letselschade de juiste specialist krijgt toegewezen.

De specialisten die wij in kunnen schakelen werken snel, gratis en zorgvuldig. Dit zorgt ervoor dat u op een maximale schadevergoeding kans maakt.

  • Neem contact met ons op. Wij regelen het voor u.
  • Wij proberen zo snel mogelijk de juiste expert voor u te vinden.
  • Als onafhankelijk kantoor brengen wij geen kosten in rekening.

Samen kunnen we u recht op smartengeld regelen

Wij werken met een groot team van specialisten samen om mensen zoals u te helpen. Wij weten namelijk dat de juiste specialist het verschil maakt als het gaat om u maximale schadevergoeding. De specialisten werken gratis en zorgvuldig.

Neem vandaag nog contact met ons op en wij zorgen dat u een maximale schadevergoeding krijgt door kosteloos de juiste expert in te schakelen.

Diensten

Wat doen wij en voor wie doen wij dat? Voor slachtoffers van letselschade en voor letselschadeprofessionals die behoefte hebben aan objectieve informatie over letselschade.

Kennis

LetselschadeSlachtoffer.nl biedt met haar website de laatste stand van zaken op het gebied van Jurisprudentie en legt via Wikipedia de termen uit die bij letselschade worden gebruikt.

Hulp

Heeft u zelf een ongeval met letsel meegemaakt en wenst u professionele en kosteloze hulp van ervaren letselschadejuristen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze site.