LetselschadeSlachtoffer.nl

LetselschadeSlachtoffer.nl

Alles wat u moet weten over een schadevergoeding bij een werkongeval

Het kan iedereen overkomen, een ongeval op het werk. Vorig jaar waren er ongeveer 480.000 werknemers met geestelijk of lichamelijk letsel door een ongeval op het werk. De verwondingen liepen uiteen van een botbreuk en missende vingers tot psychische klachten. Lees op deze pagina meer over werkongeval schadevergoeding.

Wanneer het gaat om een ernstig werkongeval dan dient de arbeidsinspectie ingeschakeld te worden. Als een werkgever besluit om dit niet te doen dan kan dit leiden tot enorm hoge boetes. Bedrijven hebben een meldplicht op het moment dat er sprake is van:

  • Ziekenhuisopname
  • Blijvende letselschade
  • Het overlijden van de medewerker

Een werkongeval is vaak een ernstige gebeurtenis die direct een hoop vragen oproept. Wie is er verantwoordelijk? Wie betaalt mijn schade? Hoe nu verder met mijn werkgever? Ik wil niet mijn baan verliezen hierdoor. Als u een tijdelijk contract met uw werkgever heeft en u vreest dat de werkgever dit contract niet gaat verlengen als u hem aansprakelijk gaat stellen, is het verstandig dat er in goed overleg met uw werkgever wordt getreden. Onze juristen houden hier rekening mee.

Wanneer is de werkgever aansprakelijk?

Werkgevers hebben de plicht om een schone en veilige werkomgeving te creëren. Daarnaast heeft de werkgever een zorgplicht als het gaat om het geven van veiligheidsinstructies en hoe men moet omgaan met machines en materialen.

Op het moment dat een werkgever niet zorgt voor een veilige werkomgeving en er vindt een werkongeval plaats dan kan de werkgever aansprakelijk gesteld worden.

Wanneer een medewerker ‘roekeloos’ is geweest op de werkvloer dan is de werkgever niet aansprakelijk. Dit wordt echter zelden aangenomen.

Hoe stelt u uw werkgever aansprakelijk voor een werkongeval?

Wanneer u op het punt staat om uw werkgever aansprakelijk te stellen dan kunt u het beste contact opnemenmet onze letselschadespecialisten. Zij hebben ruime ervaring als het gaat om het indienen van een schadeclaim bij de verzekeraar van uw werkgever.

Daarnaast inventariseert een goede specialist ook al uw andere kostenposten.

Een goede specialist maakt het verschil in een succesvolle schadevergoeding.

Daarnaast zijn er nog een aantal redenen om de juiste specialist te kiezen:

  • De juiste specialist kan efficiënter werken waardoor u eerder de schadevergoeding krijgt.
  • De juiste specialist werkt altijd kosteloos voor u.
  • Alleen de juiste specialist zorgt voor een volledige schadevergoeding.

Werkongeval schadevergoeding? Wij helpen bij het aansprakelijk stellen

Uw eigen werkgever aansprakelijk stellen is geen makkelijke opgave. Wij snappen uw situatie en hebben vele zaken in het verleden succesvol behandeld. Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om uw werkgever aansprakelijk te stellen.

  • Neem contact met ons op. Wij regelen het voor u.
  • Wij vinden direct de juiste specialist voor u.
  • Wij brengen u geen kosten in rekening en garanderen de beste kwaliteit

Samen kunnen we een juiste schadevergoeding regelen

U heeft schade geleden en daarom heeft u recht op een schadevergoeding. Wij snappen uw situatie en we zullen direct hulp bieden.

Neem daarom vandaag nog contact met ons op en wij zorgen dat u een maximale schadevergoeding krijgt door kosteloos de juiste letselschade specialist in te schakelen.

Diensten

Wat doen wij en voor wie doen wij dat? Voor slachtoffers van letselschade en voor letselschadeprofessionals die behoefte hebben aan objectieve informatie over letselschade.

Kennis

LetselschadeSlachtoffer.nl biedt met haar website de laatste stand van zaken op het gebied van Jurisprudentie en legt via Wikipedia de termen uit die bij letselschade worden gebruikt.

Hulp

Heeft u zelf een ongeval met letsel meegemaakt en wenst u professionele en kosteloze hulp van ervaren letselschadejuristen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze site.