LetselschadeSlachtoffer.nl

LetselschadeSlachtoffer.nl

 Letselschade door een hondenbeet? Dan heeft u recht op een schadevergoeding

Als u bent gebeten door een hond, dan kan dit een behoorlijke impact hebben op uw leven. Een hondenbeet kan er zelfs voor zorgen dat u (tijdelijk) niet meer kunt werken. Of mogelijk heeft u extra kosten moeten maken om de verwondingen te verzorgen, of had u hulp nodig bij het doen van de boodschappen of het huishouden.

Kortom, u behoort gewoon een schadevergoeding te krijgen. Dat is uw recht. U heeft namelijk te maken met letselschade. De hondeneigenaar hoort hiervoor verzekerd te zijn. Wij kunnen uw schadeclaim dan bij de verzekeraar indienen.

Schakel altijd de juiste expert in voor het verkrijgen van de schadevergoeding

We hebben inmiddels als letselschadekantoor al veel personen mogen helpen bij het vinden van de juiste juridische hulp. Ook bij zaken zoals een hondenbeet is het belangrijk om de juiste expert te vinden. Alleen met de juiste letselschade-expert kunt u namelijk de maximale en rechtvaardige schadevergoeding krijgen.

Welke andere redenen zijn er om de juiste expert te kiezen:

  • De juiste expert kan efficiënter werken waardoor u eerder de schadevergoeding krijgt.
  • De juiste expert werkt altijd kosteloos voor u.
  • Alleen de juiste expert zorgt voor een volledige schadevergoeding.

Het is dus erg belangrijk dat u de juiste expert inschakelt, of het nu is bij een hondenbeet of bij whiplash. De juiste expert maakt het verschil.

Wij helpen u gratis bij het vinden van de juiste expert

Wij zijn een landelijk werkend juridisch kantoor gespecialiseerd in letselschade, dat hulp biedt aan mensen zoals u. Ons doel is om ervoor te zorgen dat iedereen met letselschade de juiste hulp krijgt. Een expert die kosteloos voor u werkt en niet over uw rug rijk probeert te worden.

  • Neem contact met ons op. Wij regelen het voor u
  • Wij hebben een team van zo’n dertig letselschadejuristen voor u klaar staan
  • U krijgt een persoonlijke jurist toegewezen
  • Wij brengen geen kosten in rekening

Wat te doen als u bent gebeten door een hond

Een hondenbeet kan altijd gebeuren, maar u ondervindt wel letselschade. Vaak zelfs ook emotionele schade, daarom heeft u bijna altijd recht op smartengeld. U heeft in ieder geval vaak (veel) pijn. Ga daarom altijd eerst naar uw huisarts of naar een EHBO-post of uw huisarts.

Daarnaast is het belangrijk dat u de eigenaar van de hond aansprakelijk stelt. De eigenaar van de hond is vaak verzekerd voor de schade die zijn of haar hond kan aanrichten.

Wat kunt u nog meer doen?

  1. Heeft u getuigen van de hondenbeet? Noteer dan de persoonsgegevens.
  2. Houd de schade bij die u ondervindt (kosten en verlies)
  3. Ook al heeft u nog veel pijn van de hondenbeet, probeer z.s.m. een jurist te vinden

Samen kunnen we snel uw schadevergoeding regelen

U bent aangevallen door een hond en u heeft recht op een schadevergoeding. Wij snappen uw situatie en we zullen direct hulp bieden.

Neem daarom vandaag nog contact met ons op en wij zorgen dat u een maximale schadevergoeding krijgt door kosteloos de juiste expert in te schakelen.

Diensten

Wat doen wij en voor wie doen wij dat? Voor slachtoffers van letselschade en voor letselschadeprofessionals die behoefte hebben aan objectieve informatie over letselschade.

Kennis

LetselschadeSlachtoffer.nl biedt met haar website de laatste stand van zaken op het gebied van Jurisprudentie en legt via Wikipedia de termen uit die bij letselschade worden gebruikt.

Hulp

Heeft u zelf een ongeval met letsel meegemaakt en wenst u professionele en kosteloze hulp van ervaren letselschadejuristen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze site.