LetselschadeSlachtoffer.nl

LetselschadeSlachtoffer.nl

Snel een voorschot krijgen op uw schadevergoeding

De uitbetaling van een schadevergoeding kan soms even duren. Dit is natuurlijk erg vervelend, want u heeft diverse kosten gemaakt en de rekeningen blijven maar binnenkomen.

Op het moment dat u direct geld nodig heeft om de eerste kosten van uw schade te betalen, kan er in de meeste gevallen onderhandeld worden over een voorschot.

Deze betaling stelt u in staat om aan uw betalingsverplichtingen te voldoen.

Het kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn dat u als slachtoffer van een ongeval in financiële problemen terecht komt.

Wanneer wordt een voorschot schadevergoeding uitgekeerd?

De eerste vraag die gesteld wordt is of u recht heeft op een voorschot van uw schadevergoeding. Op het moment dat de tegenpartij aansprakelijk is voor letselschade dan is deze verplicht om een voorschot schadevergoeding te betalen.

Er is een speciale commissie, genoemd: Gedragscode Behandeling Letselschade, die voorschrijft dat het slachtoffer van letselschade niet alles zelf hoeft te betalen voordat de totale schadevergoeding is bepaald.

Ook dient het voorschot binnen 14 dagen te worden uitbetaald aan het slachtoffer.

Voor welke schadeposten kan ik een voorschot ontvangen?

Wanneer u slachtoffer bent van letselschade dan kan u te maken krijgen met verschillende soorten kosten. Onderstaand hebben we even een aantal schadeposten genoemd waar u een voorschot voor zou kunnen ontvangen:

  • Extra kosten voor huishoudelijke hulp
  • Reiskosten
  • Rekeningen van dokterspost/ziekenhuis
  • Kinderopvang
  • Juridische hulp
  • Fysiotherapie

Natuurlijk zijn er ook andere kosten die u wellicht maakt. Neem contact op met onze letselschadespecialisten om te bepalen waar u recht op heeft.

Zij kunnen u op de juiste wijze adviseren en helpen met het verkrijgen van een voorschot schadevergoeding.

Schakel altijd de juiste specialist in bij het verkrijgen van een voorschot

Wij hebben in het verleden al veel slachtoffers van letselschade geholpen met het regelen van voorschotten voor verschillende schadeposten. Wanneer het gaat om een voorschot dan mag een goede letselschadespecialist niet ontbreken.

Hij of zij zorgt ervoor dat u op de juiste manier wordt geholpen. Dit betekent dat u kans op een goed voorschot het hoogst is.

Samen kunnen we snel u voorschot regelen

Wij snappen uw situatie en we vinden het heel belangrijk om direct goede hulp te kunnen bieden als u recht heeft op een voorschot.

Neem gerust contact met ons op en wij zorgen ervoor dat u een maximale schadevergoeding krijgt door gratis de juiste specialist in te schakelen.

Diensten

Wat doen wij en voor wie doen wij dat? Voor slachtoffers van letselschade en voor letselschadeprofessionals die behoefte hebben aan objectieve informatie over letselschade.

Kennis

LetselschadeSlachtoffer.nl biedt met haar website de laatste stand van zaken op het gebied van Jurisprudentie en legt via Wikipedia de termen uit die bij letselschade worden gebruikt.

Hulp

Heeft u zelf een ongeval met letsel meegemaakt en wenst u professionele en kosteloze hulp van ervaren letselschadejuristen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze site.