LetselschadeSlachtoffer.nl

LetselschadeSlachtoffer.nl

Alles wat u moet weten om uw werkgever aansprakelijk te stellen

Wanneer u het slachtoffer bent van een bedrijfsongeval met (ernstig) letsel dan is dit een vervelende situatie. Op het moment dat u dit letsel heeft opgelopen tijdens werktijd -door bijvoorbeeld een ongeluk- dan doet u er verstandig aan om uw werkgever aansprakelijk te stellen.

De werkgever is in veel gevallen aansprakelijk. Hij moet voldoen aan zijn zorgplicht.

Voor werkgevers geldt dat ze een grote verantwoordelijkheid hebben richting werknemers. Dit betekent dat ze een veilige en hygiënische werkplek moeten creëren waar arbeid verricht kan worden.

Daarnaast heeft de werkgever ook als taak om werknemers goed te informeren en te instrueren. Op het moment dat u letselschade oploopt door een bedrijfsongeval, wilt u hier een schadevergoeding voor ontvangen.

Dit betekent dat u uw werkgever aansprakelijk zult moeten stellen. In het algemeen geldt dat veel werknemers niet zo snel hun werkgever aansprakelijk durven te stellen. De meeste mensen zijn bang dat ze hun baan kwijt raken en dat de opgebouwde arbeidsrelatie verslechtert.

De letselschadespecialisten die wij in kunnen schakelen zullen u hier goed over adviseren. Neem daarom contact met ons op om te kijken hoe wij u kunnen helpen. Alles gaat altijd in overleg met u, zodat u zelf bepaalt hoe en wanneer de werkgever wordt benaderd. Bovendien is uw werkgever meestal verzekerd voor arbeidsongevallen, dus zal het hem zelf niets kosten.

Wij helpen u met het aansprakelijk stellen van uw werkgever

Wij snappen dat het aansprakelijk stellen van uw eigen werkgever geen makkelijke opgave is. Gelukkig hoeft u dit niet alleen te doen en kunnen wij u helpen. Ook wanneer u inmiddels uit dienst bent bij de werkgever, kunnen wij u natuurlijk helpen.

Letselschadespecialisten hebben veel ervaring met het aansprakelijk stellen van werkgevers en het indienen van schadeclaims. Het is belangrijk dat u met de juiste specialist samenwerkt want alleen dan is de kans op schadevergoeding het grootst. Onze specialisten werken geheel kosteloos.

Welke andere redenen zijn er om de juiste specialist te kiezen:

  • De juiste specialist kan sneller werken waardoor u eerder de schadevergoeding krijgt.
  • De juiste specialist werkt altijd kosteloos voor u.
  • Alleen de juiste specialist zorgt voor een volledige schadevergoeding.

Wij vinden de juiste specialist voor u

Wij zijn een landelijke organisatie die hulp biedt aan mensen zoals u. Er zijn genoeg advocaten te vinden die uw zaak willen behandelen en er vervolgens alleen zelf aan willen verdienen. Wij zijn anders. Onze juristen werken kosteloos voor u en doen er alles aan om de maximale vergoeding voor u te regelen.

  • Neem contact met ons op. Wij regelen het voor u.
  • Wij proberen zo snel mogelijk de juiste specialist voor u te vinden.
  • Wij brengen geen kosten in rekening.

Samen stellen wij een werkgever aansprakelijk

Een bedrijfsongeval is een ernstige gebeurtenis. Wij vinden dat u recht heeft op de beste hulp en staan daarom voor u klaar. Omdat wij beschikken over een groot team van specialisten kunnen we snel én zorgvuldig handelen. Neem vandaag nog contact met ons op en wij zorgen dat u een maximale schadevergoeding krijgt door kosteloos de juiste letselschade specialist in te schakelen.

Diensten

Wat doen wij en voor wie doen wij dat? Voor slachtoffers van letselschade en voor letselschadeprofessionals die behoefte hebben aan objectieve informatie over letselschade.

Kennis

LetselschadeSlachtoffer.nl biedt met haar website de laatste stand van zaken op het gebied van Jurisprudentie en legt via Wikipedia de termen uit die bij letselschade worden gebruikt.

Hulp

Heeft u zelf een ongeval met letsel meegemaakt en wenst u professionele en kosteloze hulp van ervaren letselschadejuristen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze site.