U heeft recht op een schadevergoeding bij shockschade

Als er gesproken wordt over de vergoeding van shockschade, dan wordt er recht op schadevergoeding bedoeld wanneer u getuige bent geweest van een ongeval. Of van de daarmee samenhangende gebeurtenissen die het gevolg van een ongeval zijn. Het gaat om psychische letselschade door middel van waarneming. Kortom, u behoort gewoon een schadevergoeding te krijgen. Dat is uw recht. U heeft namelijk te maken met letselschade.

Wanneer kom je in aanmerking voor de toekenning van shockschade?

Er zijn een aantal voorwaarden waaraan voldaan moet worden om in aanmerking te komen voor de toekenning van shockschade:

 • Bij shockschade moet er altijd sprake zijn van een eigen waarneming of vervelende gevolgen naar aanleiding van het ongeval of de gebeurtenis.
 • In de psychiatrie zal het ziektebeeld erkend moeten zijn.
 • De eigen waarneming moet een heftige shock teweeg hebben gebracht.
 • Uzelf en de overledene een nauwe en/of affectieve band hadden.

Schakel altijd de juiste expert in voor het verkrijgen van de schadevergoeding

In het verleden hebben wij al veel personen geholpen bij het vinden van de juiste expert. We zijn inmiddels gegroeid naar een groot landelijk letselschadekantoor waarbij we het belangrijk vinden dat de juiste expert aan de slag gaat met uw zaak.

Uit ervaring is gebleken dat de kans het grootst is op maximale shockschadevergoeding wanneer de specialist op dit gebied wordt ingezet. Daarnaast zijn er nog een aantal andere redenen om voor een expert te kiezen.

 • De expert werkt geheel kosteloos aan uw zaak.
 • Doordat de juiste expert efficiënter kan werken is de kans op schadevergoeding het grootst.
 • Alleen de juiste expert zorgt voor een volledige schadevergoeding.

Kortom: het is belangrijk om de juiste expert in te schakelen. Of het nu gaat om shockschade of een hondenbeet. Een goedgekozen expert maakt het verschil.

Wij helpen u gratis bij het vinden van de juiste expert

Omdat wij een onafhankelijk kantoor zijn bieden wij hulp aan mensen zoals u. Graag kijken we samen met u welke expert het beste past om alles goed te regelen. Het is ons doel om iedereen die met letselschade te maken heeft de juiste expert toe te wijzen. Deze werkt geheel kosteloos en geeft inzicht in zijn/haar werkwijze.

Herkent u zich in bovenstaande tekst?

 • Neem contact met ons op. Wij regelen het voor u.
 • Wij hebben een groot team van ervaren specialisten voor u klaar staan.
 • Als onafhankelijk kantoor brengen wij geen kosten in rekening.
 • Geen addertjes onder het gras

Samen kunnen we snel uw schadevergoeding regelen

U komt in aanmerking voor een shocks schadevergoeding? Wij snappen uw situatie en kunnen u direct helpen. Neem daarom vandaag nog contact met ons op en wij zorgen dat u een maximale schadevergoeding krijgt door kosteloos de juiste expert in te schakelen.

Diensten

Diensten

Wat doen wij en voor wie doen wij dat? Voor slachtoffers van letselschade en voor letselschadeprofessionals die behoefte hebben aan objectieve informatie over letselschade.

Kennis

Kennis

LetselschadeSlachtoffer.nl biedt met haar website de laatste stand van zaken op het gebied van Jurisprudentie en legt via Wikipedia de termen uit die bij letselschade worden gebruikt.

Hulp

Hulp

Heeft u zelf een ongeval met letsel meegemaakt en wenst u professionele en kosteloze hulp van ervaren letselschadejuristen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze site.